Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Muzlinger Attila Vadon2017. április 21. | Helyszín: Bene-ház (Gróf Mikó Imre u., 11 szám)

2017. április 21-én, pénteken 18 órai kezdettel, a Székelyföldi Vadászati Kiállítás előadótermében (Bene-ház, Gróf Mikó Imre u., 11 szám) kerül sor Dr. Munzlinger Attila „Éjszakai világ” című fotókiállításának megnyitójára.

 

 

 

 Munzlinger Attila Sepsiszentgyogy kiallitas 01  Munzlinger Attila Sepsiszentgyogy kiallitas 01  Munzlinger Attila Sepsiszentgyogy kiallitas 01
 Munzlinger Attila Sepsiszentgyogy kiallitas 01  Munzlinger Attila Sepsiszentgyogy kiallitas 01  Munzlinger Attila Sepsiszentgyogy kiallitas 01
 Munzlinger Attila Sepsiszentgyogy kiallitas 01  Munzlinger Attila Sepsiszentgyogy kiallitas 01  

 

Házigazda Demeter János a Vadon Egyesület ügyvezető igazgatója, a kiállítást megnyitja György Zsolt.


A kiállításmegnyitót követően Dr. Munzlinger Attila vetített előadást tart „Asztrotájképek készítése a gyakorlatban” címmel. Az előadás után az érdeklődő fotósoknak lehetőségük nyílik asztrotájképeket készíteni terepen, rossz idő esetén az érdeklődők meghallgathatnak még egy vetített előadást „Képfeldolgozási technikák bemutatása” címmel.

Az érdeklődőket megkérjük a terepi fotózásra hozzák magukkal fotófelszerelésüket. A Workshop helyszínére az érdeklődök maguk oldják meg a szállításukat. A terepi fotózást Sepsiszentgyörgy 15 kilométeres körzetében tartjuk.

Helyszín: Sepsiszentgyörgy, Bene-Ház, a Székelyföldi Vadászati Kiállítás előadóterme.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.