Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tandem Turul Iroda2017. április 21. | Közlemény

 

A Turulmadár Ifjúsági Iroda várja a jelentkezőket, a május közepén induló Tandem Bike Academy oktatás programjába. A kerékpáriskola kiemelt célja a kerékpár helyes használatára való ösztönzés, valamint azzal való szabályos közlekedésre nevelés és a kerékpározás népszerűsítése.

 

A kerékpáriskola elvégzése lehetőséget biztosít a biztonságos kerékpározás fortélyainak; a közlekedési szabályok és általános tudnivalók; a balesetek típusai és a veszélyes helyzetek, valamint az elsősegélynyújtás módjának elsajátítására. Az oktatás folyamatában, mint elméleti, mint pedig gyakorlati képzésben részesülnek a jelentkezők. Az oktatás 10-15 fős csapatokban zajlik, képzett oktatók vezetésével.

 

A jelentkezéshez szükséges feltételek az oktatás megkezdéséig betöltött 14.-ig életév és a kerékpározni tudás. A jelentkezés egy a szervezet holnapján (http://turuliroda.ro/1714-2/) elérhető űrlap kitöltésével, valamint a 18 életévet be nem töltött jelentkezők esetében, szülői beleegyezéssel történik.

 

A részvevőknek kerékpárt biztosítanak, amennyiben a jelentkező nem rendelkezik saját kerékpárral, továbbá megfelelő felszerelést, az oktatás teljes folyamatát, oktatót és tankönyvet a tanuláshoz. A képzés elvégezése után a résztvevő oklevelet kap. A képzés ingyenes, a helyek száma azonban korlátozott.

 

Jelentkezési határidő: 2017. május 8.

Érdeklődni, információt kérni az info [KUKAC] turuliroda [PONT] ro címen, vagy a 0742-148-702-es telefonszámon lehet.


Támogatók: Francia Nagykövetség és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala


Partnerek: Velo Akadémia Marosvásárhely, Kovászna Megyei Vöröskereszt, Proiect Covasna Rt., Sepsi Bike Egyesület, Székelyek a magasban sí -és hegymászóiskola

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.