Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Szent Gyorgy Lovagja vetelkedo2017. április 24. | Közlemény

Ki vehet részt a Légy TE Szentgyörgy Lovagja! vetélkedőn?
Mindenkit várunk, aki 5-7. osztályba jár és szívesen belekóstolna a királyok, királynők, lovagok, sárkányok, hercegek és hercegnők, egyszóval a királyi udvar világába.

 

Egyéni vagy csapatverseny?
Csapatverseny. A csapat összeállítása: egy lovagjelölt és két apródja. Lányokat és fiúkat egyaránt várunk. Jöhettek lány, fiú, de vegyes csapatban is!

Miből áll a Lovagi Torna?
A lovagjelölt és apródjai izgalmas próbákon kell majd megállják helyüket, amelyek kihívják ügyességüket, bátorságukat, találékonyságukat és eközben pontokat kell szerezniük.

Mit jelent a “Szentgyörgy Lovagja” cím?
A legtöbb pontot elért lovagjelölt kapja ezt a megnevezést. A lovagi címet egy évig birtokolhatja, valamint jövő évben újból megküzdhet érte.

Hol lehet jelentkezni?
Telefonon a 0755372945 vagy 0721370750 számokon, illetve a turuloffice [KUKAC] gmail [PONT] com email címen várjuk a jelentkezéseket április 27-ig (név, iskola, osztály, elérhetőségek).

Mikor lesz a program?
A Lovagi Torna a Szent György Napok szombati napján lesz megrendezve, a Gyermekváros programjai keretében, április 29-én (szombaton).

 

(Turulmadár Ifjúsági Iroda)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.