Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

ahogyanfacebook2017. május 13. | Helyszín: Plugor Sándor Művészeti Líceum


Az ünnepi előadásra és az azt követő témafeldolgozó színházpedagógiai foglalkozásra május 13-án, szombaton 19 órakor kerül sor a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum Bocsárdi Angi Gabriella drámatermében. A produkció kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei képezik, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe.


A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista előadást először 2011. május 21-én láthatta a közönség, és azóta 3 kontinens 23 országának 165 településén mutatta be a társulat. A produkció eddig 12 nemzetközi fesztiválon képviselte Kelet-Európát és számos díjban részesült.


MACIA társulat állandó színésze, Mucha Oszkár a kezdetektől benne van, raja kívül mindeddig 35-en működtek együtt az előadásban, közülük három thaiföldi színész is. A 475 előadás alatt megközelítőleg 21.500 néző látta a produkciót, és fogyókellékként 475 liter tej és 950 banán fogyott el.


A magyarországi Tiszta Formák Alapítvány által támogatott Osonó Színházműhely egy olyan független, alternatív színházi kezdeményezés, amely a létrejövő előadásokon túl párbeszédre törekszik a közönséggel, annak érdekében, hogy inspirációt adjon, hogy felelős és kreatív emberként keressék meg helyüket a társadalomban. A színházi, oktatási és szociális projekteken keresztül, az Osonó intenzív élményt biztosít a résztvevők számára, hogy saját önismeretük és másokkal való kapcsolataik fejlesztését elősegítse. A független társulat célja, hogy korunk mindennapi történéseit felismerje, művészi alkotássá formálva alternatív megoldásokat keressen.


Szereplők: Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika, Bene Ervin, László Fruzsina, Fazakas Hunor. Technikus: Pászka Gáspár. Rendező: Fazakas Misi.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.