Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 142017. május 17 – 19. | Helyszín: Tamási Áron Színház nagyterme

 

A Cimborák Bábszínház, Benedek Elek: A só (rendező: Nagy Kopeczky Kálmán) című előadását 2017. május 17-19 között, 10 és 12 órától, a Tamási Áron Színház nagytermében (színpadra épített nézőtérrel) játssza. 

 

A jegyek előfoglalását, szervezett csoportok bejelentkezését a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várjuk. Jegyeket váltani az előadások előtt fél órával lehet, a Tamási Áron Színház előcsarnokában. Egy jegy ára: 7 Ron. Szervezett csoportok esetén a kísérő pedagógusok belépése ingyenes.

 

 Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03  Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03  Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03
 Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03  Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03  Cimnborak Babszinhaz A so foto Toro Attila 03

 

Az előadásról:

A közismert mese, amelynek alapötlete, archetípusa a fel nem ismert vagy félreismert értékekről, az igazi vagy álságos szeretetről a világirodalom nagyjainál is – mint például Shakespeare Lear királya is – felbukkan, emberi kapcsolatokról, igazi emberi értékekről mesél, mint Elek apó majd összes meséje. E mese által nemcsak a jól megszokott és elvárt népmesei ízes nyelvet, fordulatokat és agyafúrt gondolkodást kapja ajándékba a néző, hanem ennél sokkal többet: az igazi szeretet, az egymásra való odafigyelés fontosságát, értékét.

 

Az előadást igazi tündérmese, marionett-technikával készült, hogy a gyermek a mese, az előadás bűvöletén keresztül értse, érezze meg az igazi értékek megtartásának és felvállalásának szükségességét. Az előadást szeretettel ajánlják az alkotók minden 3 év fölötti nézőnek.

 

Játsszák: Lukács Emőke, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Szucher Ágnes, Vincze Tímea

Zene: Filip Ignác

Tervező: Deák Barna

Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd

Kellékes: Kis Vizoli Mónika

Rendező: NAGY KOPECZKY KÁLMÁN

 

A bábszínház fenntartója:

Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.