Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hka2017. május 19. | Közlemény

 

2017. május 18-án, a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma döntött a 2017 január-április periódusban a közösségi alapba gyűlt összegek felhasználásáról. A döntést a következő időszakra tervezett eseményeket, a felhasználói javaslatokat valamint időközben az alapítványhoz befutott kéréseket figyelembe véve hozta meg.

 

Ennek megfelelően:

- 10 000 lejt ítélt meg a Székelyföldi Tehetségalap javára, ösztöndíjakra, amelyeket ősszel nyílt pályázati rendszerben osztanak ki tehetséges gyermekeknek és fiataloknak

-  4 000 lejjel támogatja a június 24én Székelyudvarhelyen szervezendő Székelyföldi Tehetségnap negyedik kiadását

- 2 000 lejjel járul hozzá a sepsiszentgyörgyi Sportnapok szervezési költségeinek támogatásához

- 2 000 lejjel támogatja a „Légy önkéntes a közösségedben" nemzetközi konferenciát, amelyet a Kovászna Megyei Román Pedagósusok Szövetsége szervez Sepsiszentgyörgyön

- 2 000 lejjel támogatja a kézdivásárhelyi Pro Schola egyesület Örökségünk videofilm elkészítését

- 1 000 lejt pedig a nyereményalapba helyezett, a júniusi sorsolásra a hűséges kártyafelhaszálók között. A márciusi sorsolás nyertese Fazakas Lehel sepsiszentgyörgyi lakos.

 

Az alapítvány az előző alapfelhasználásból 33 600 lej értékben fordított közösségi célokra:  13 000 lejt fordított a közösségi kampány tevékenységeire, 18 600 lej értékben vásárolt őshonos gyümölcsfa csemetéket, melyeket 10 háromszéki településen osztottak szét családoknak, 1 000 lejjel támogatta a rákosi Molnár család tűzkárosultakat és ugyancsak 1 000 lejjel járult hozzá a VII. Székelyöldi népdalvetélkedő országos döntőjéhez.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.