Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

plakat BOKA Laszlo 2017 Sepsiszentgyorgy2017. május 24., május 25. | Helyszínek: Bod Péter Megyei Könyvtár, Haszmann Pál Múzeum (Csernáton)

 

Szerdán, 2017. május 24-én, 18 órától Sepsiszentgyörgyön, a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében, május 25-én, csütörtökön 18 órától a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban kerül sor arra a kettős könyvbemutatóra, amelynek meghívottja Boka László irodalomtörténész, az Országos Széchényi Könyvtár (OSzK) tudományos igazgatója.

 

A rendezvényeken, amelyeken a meghívott beszélgetőtársa Szonda Szabolcs könyvtárigazgató, szó lesz két, szervesen összefüggő témájú, az OSzK gondozásában 2016-ban, Boka László társszerkesztésében megjelent könyvről: Propaganda – politika, hétköznapi és magas kultúra, művészet és média a Nagy Háborúban, illetve: Propaganda az I. világháborúban.


A sepsiszentgyörgyi rendezvény a könyvtár Háromszéki TÉT-estek (Tudás – Élmény – Tapasztalat) című sorozatába illeszkedik, a csernátoni pedig a házigazda múzeum első világháborús kiállításához kapcsolódik.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.