Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

fesztivalA Sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola az Osonó Színházműhellyel közösen színjátszó találkozót szervez Sepsiszentgyörgyön, 2017. június 17-18-án.

 

A Kovászna Megye Tanácsa által támogatott Színjátékosok 3. Találkozója nem versenyjellegű és első sorban Kovászna megyei amatőr csoportok bemutatkozásának ad teret abból a gondolatból kiindulva, hogy mindig voltak jádzó emberek, akik sírni és nevettetni akarták a közösségeiket, de csakis azért, hogy ezzel gyógyító energiákat sugározzanak feléjük. Az esemény egyik kiemelt célja a csoportok közti kapcsolat megerősítése, valamint a program részét képező szakmai tanácskozások és műhelyfoglalkozások.

 

A csapatok téma és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. Az előadások időtartama legtöbb 45 perc lehet, a közreműködők száma pedig – rendezőt, technikust is beleértve – legtöbb 12 fő. Egy csapat csak egy előadással nevezhet be a találkozóra.


A fesztivál ideje alatt a szervezők szállásról és étkezésről gondoskodnak, továbbá szabad belépést biztosítanak a fesztivál valamennyi előadására és a kísérő programokra. Az utazás költségéi a résztvevő csapatokat terhelik.


Jelentkezési határidő június 4.

A Jelentkezési lap a következő e-mail címen , , vagy telefonon (0740578725) igényelhető.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.