Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Osono DramataborA társulat augusztus 21. és 26. között szervezi meg az immár hagyományossá vált Nemzetközi Drámatábort, amelybe 14 év fölötti fiatalokat vár egy szakmai, illetve egy személyiségfejlesztő- önismereti csoportba. A helyszín egy Sepsiszentgyörgy-környéki falu lesz. A tábor résztvevőinek mindössze az utazásukat, illetve egy 30 lejes (megközelítőleg 7 euró) szervezési költséget kell fedezniük. Az étkezés tarisznyából történik.

 

 

 Osono Dramatabor 01  Osono Dramatabor 01  Osono Dramatabor 01


Fotók: Osonó


A színház-szakmai csoportot Mucha Oszkár, az Osonó Színházműhely színésze, valamint a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozatának színészmesterség tanára vezeti, míg a személyiségfejlesztő- önismereti csoport tagjai az Osonó társulatvezető-rendezőjével, Fazakas Misi színész-drámatanárral dolgoznak. A napi program hangsúlyos részét a műhelyfoglalkozások alkotják, amelyek közül két gyakorlati (délelőtt, délután) és egy elméleti (esti beszélgetések, vetítések) jellegű. A nap közös reggeli tornával és napindítóval kezdődik, az étkezések szintén közösen zajlanak. A tábor egy intenzív együttlét, egész napot kitöltő foglalkozásokkal és hét óra alvással.


A helyek korlátozott száma miatt szükséges egy jelentkezési lap kitöltése és elküldése július 20-ig, a címre. A jelentkezési lap a társulat honlapjának (osono.ro) Letölthető anyagok menüpontjában található: https://www.osono.ro/letoeltheto-anyagok. A táborban kizárólag azok a jelentkezők vehetnek részt, akik a tábor teljes ideje alatt részt tudnak venni a foglalkozásokon.


Az Erdély TV-nek a 2014-es táborról készített összeállítását ITT lehet megtekinteni:


A 2016-ban megtartott tábor résztvevőivel készült pár perces interjúsorozata ITT tekinthető meg:


A 2012-ben megtartott tábor 11 perces videó-összefoglalója ITT tekinthető meg:


A 2011-ben megtartott tábor 3 perces videó-összefoglalója ITT tekinthető meg:

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.