Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Mesetabor Cimborak Babszinhaz csoportkep2017. augusztus 13-18. | Helyszín:  Csernáton

 

A Cimborák Bábszínház Ifjúsági és Kulturális Egyesület 2017. augusztus 13-18. között, a csernátoni Hanna Panzióban szervezi meg a Nagy Kopeczky Kálmán Mesetábort.

 


 

A mesetábor első kiadására 2015. júliusában került sort, interetnikus felépítése, programjának sokszínűsége hatalmas sikert aratott a résztvevő magyar és román gyermekek körében. Időközben, Nagy Kopeczky Kálmán, a tábor egyik animátora, mesemondója eltávozott az élők sorából, az ő szellemi nagysága és emléke előtt kívánunk tisztelegni azzal, hogy a mesetábor felvette a nevét.


Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk a megyében élő 8-11 év közötti magyar anyanyelvű gyermekeknek, hogy ismerkedjenek a magyar népmesék színes világával, közelebb kerüljenek egymáshoz, személyiségük alakuljon, fejlődjön.
A tábor programjában kézműves foglalkozások, mesebarangolások, drámajátékok, bábos műhelymunka, mesemondás, meseszövés szerepelnek.


A tábor részvételi díja 500 ron, amely tartalmazza a foglalkozásokat, a szállást és étkezést. Jelentkezni a  ;emailcímen vagy a 0757-047717-es telefonszámon lehetséges. A helyek száma korlátozott. Jelentkezési határidő: 2017. július 13.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.