Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

jazz2017. június 23. | Helyszín: Szabadság tér

 

Ütős villámcsődületre kerül sor Fekete Lovas Zsolt és Ádám Julcsi vezetésével pénteken, június 23-án 18 órai kezdettel a Szabadság téren. A Közösségi részvétel évének jegyében a térzenét szolgáltató muzsikusokat a közönség és az érdeklődők köréből toborozzák a foglalkozás vezetői. A résztvevők megtapasztalhatják a zene örömét és a dobolás felszabadító erejét.

 

A dobos közös élményzenélésre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A helyszínen biztosított hangszereket kiegészítve fazéktól és fakanáltól játékdobig vagy igazi hangszerig bármilyen ütős zajszerszámot lehet otthonról hozni. A közös ritmusgyakorlat a téren betanult ütemekből áll össze, hogy a résztvevők megtapasztalhassák a dobolás felszabadító élményét.

 

A program szervezője a Kónya Ádám Művelődési Ház. A hangszereket a Székely Nemzeti Múzeum biztosítja. A rendezvény eredeti időpontja múlt szombaton volt, ám a rossz idő miatt  egy héttel későbbre halasztották a szervezők.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.