Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Osonos Szinhazmuhely budapestiahogyan2017. augusztus 5. | Helyszín: Kisharsány, Magyarország

 

Augusztus 5-én, szombaton 21.30 órakor a kisharsányi tornateremben lesz látható  a fiatalok személyes történeteiből létrehozott, többszörösen díjazott Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista előadás, amelyet eddig 487. alkalommal mutatott be a társulat, 3 kontinens 24 országának 170 településén.

 


Osono Szinhazmuhely Ahogyan a vizA négy dél-baranyai településen zajló, sokszínű művészeti rendezvényt, Ördögkatlan fesztivált, az idén tizedik alkalommal szervezik meg. Augusztus 1. és 5. között 430. eseményre kerül sor, így a szokásos kézműves vásár mellett, igényes színházi és táncelőadások, koncertek minden műfajból a könnyűzenétől a jazzen, világzenén, népzenén át a komolyzenéig, családi és irodalmi programok, filmvetítések, civil kezdeményezések, esélyegyenlőségi programok, kiállítások kerülnek bemutatásra. Az Osonó első alkalommal kapott meghívást az Ördögkatlanra, így a jubileumi rendezvényen bemutatott előadás kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei, illetve az azokból született szövegkönyv képezi, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a Fazakas Misi által rendezett produkció, megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.


A magyarországi Tiszta Formák Alapítvány által támogatott Osonó Színházműhely egy olyan független, alternatív színházi kezdeményezés, amely a létrejövő előadásokon túl párbeszédre törekszik a közönséggel, annak érdekében, hogy inspirációt adjon, hogy felelős és kreatív emberként keressék meg helyüket a társadalomban. A független társulat célja, hogy korunk mindennapi történéseit felismerje, művészi alkotássá formálva alternatív megoldásokat keressen.


Szereplők: Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika, Nagy Zsombor, Virginia Alexandra, Kozma Zsófi. Technikus: Pászka Gáspár. Rendező: Fazakas Misi.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.