Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

13 Tekerj egy jo celert HKA Sepsiszentgyorgy

Szeptember elsején 156-on vettek részt a Háromszéki Közösségi Alapítvány által szervezett Tekerj egy jó célért! közösségi akcióban, összesen közel 3400 km-t tettek meg. A legfiatalabb résztvevő Czintos Bíborka volt, négyéves, aki két kört tekert (egy kör hossza 9.2 km). Jóllehet, a vártnál kevesebben vettek részt, az akció sikeres volt és jó hangulatban zajlott.

 

 

Az összesített eredmények:

Résztvevők száma: 156, ebből gyermek 54

Körök száma: 421

Letekert km száma: 3873

Öt körön felül tekerők száma: 26

Hét körösök: 6

 

A legeredményesebben három résztvevő gyűjtött:

- Kovács Tihamér / Zarah, Kédivásárhely - 80 lej, 8 kör
- Oláh Attila / Zarah, Kédivásárhely - 80 lej, 8 kör
- Rácz Attila / egyéni - 80 lej, 4 kör

 

Így a főnyereményt, egy 500 lejes vásárlási utalványt (Bertis ajándéka), sorsolással osztottuk ki, a szerencsés nyertes Oláh Attila kézdivásárhelyi résztvevő volt, Románia 2015-ös paraolimpikonja. Az öt körön felül tekerők között öt darab, egyenként 100 lej értékű, élelmiszeripari termékeket tartalmazó csomagot sorsoltunk ki (Bani Market ajándéka). A legfiatalabb résztvevő Czintos Biborka volt (várjuk az alapítvány székhelyén, hogy vegye át a díjat).

 

Összesen 6410 lej gyűlt, amelyet a HKA lakossági javaslatra egy kutyafutattató létrehozására fordít, a megvalósítással a Székely Kutyaklub egyesületet bízza meg. A kutyfauttató egy rendezett, zárt terület, ahol a kutya kimozoghatja magát és elvégezheti a dolgát. Így a környezet tisztábbá válik, és kellemesebbé az emberek számára. (HKA hírszolgálat)

 

 

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.