Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Burrogtato Csernaton 20172017. szeptember 16. | Helyszín: Csernáton, Haszmann Pál Múzeum

 

Idén szeptember 16-án, szombaton rendezik meg a Haszmann Pál Múzeumban a Csernátoni Burrogtatót, az ötödik éve útjára indított gépésztalálkozót. A rendezvényen az Erdély-szerte egyedülálló mezőgazdasági szerszám- és gépgyűjtemény érdekes darabjai kerülnek látogatóközelbe. A múzeum munkatársai – magyarországi és hazai gépészszakemberek közreműködésével – egész napos programot kínálnak, ugyanakkor a szakmai rész mellett az egész család számára biztosítanak elfoglaltságot.

 


A szervezők a rendezvényre idén is visszavárják azokat a géptulajdonosakat, akik az elmúlt években már részt vettek a Burrogtatón és felhívással fordulnak mindazokhoz, akik veterán traktorjukkal vagy akár saját készítésű mezőgazdasági eszközükkel, gépjükkel bemutatkoznának, felvonulnának a rendezvényen. Kérik, jelentkezzenek szeptember 12-ig (keddig) a hpmuzeum [KUKAC] yahoo [PONT] com e-mail-címen vagy a 0746 103 796-os telefonszámon.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.