Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

berde mozsa logo 600x696A Turulmadár Ifjúsági Iroda égisze alatt induló Berde Mózsa Körbe várják az I-IV. osztályos gyermekek jelentkezését. A program, olyan gyermekek számára biztosít jelenleg fejlődési és tanulási lehetőséget, akik szerény anyagi körülmények között élnek, nagycsaládból származnak vagy egyéb társadalmi problémával küzdenek.

 

 

A kör célja a csonka családok, árvák, nehéz körülmények között élő gyerekek lelki örökbefogadása, készségeinek fejlesztése családias környezetben.

 

Az Iroda által nyújtott tevékenységek a következők: kézimunka foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban résztvevő gyerekek kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek. A kör segíti a gyerekeket a tanulásban, fejleszti készségeiket, bekapcsolja őket a közösségi életbe, pozitív élményeket és hasznos elfoglaltságot nyújt számukra.

 

A kör tevékenységeire heti egy alkalommal, délutánonként kerül sor. A foglalkozások időtartama két óra, helyszín a Turulmadár Ifjúsági Iroda (Lábas ház 8-as terem). Érdeklődni és jelentkezni a drótpostacímen, vagy a 0267-310150 illetve 0751768250 telefonszámokon lehet.

 

Jelentkezési határidő 2017. október 3. A kör foglalkozásai mindenki számára ingyenesek, a kellékeket az Iroda biztosítja.

 

Jelentkezés módja: A jelentkezéshez a következő adatokra van szűkség: gyerek neve és életkora, szülő neve és elérhetősége, valamint lakcím megadása. A felsorolt adatokat a drótpostacímre várjuk a megadott határidőig vagy a Lábas ház 8-as terembe (naponta 8-16 óra közt, 08-as kapucsengő!). A jelentkezőkkel, az iroda munkatársai felveszik a kapcsolatot. A foglalkozások kezdő időpontja október 6.

 

A Berde Mózsa Kör, a Turulmadár Ifjúsági Iroda öt éve működő programja, amely fejlődést, játékos foglalkozást biztosít a programban résztvevő gyermekek számára.

A helyek száma korlátozott! Támogató: Bethlen Gábor Alap

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.