Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A PONT Kiadó könyves estje a Bod Péter Megyei Könyvtárban2017. november 23. | Helyszín: Bod Péter Megyei Könyvtár

 

Már-már hagyománnyá vált, hogy ősszel a budapesti PONT Kiadó elhozza Sepsiszentgyörgyre is új könyveit. Ezúttal csütörtökön, 2017. november 23-án 18 órától kerül sor a Bod Péter Megyei Könyvtárban egy újabb találkozóra, melynek házigazdája Szonda Szabolcs könyvtárigazgató lesz.

 

Nemrég Zalka Csenge Virág nemzetközi mesemondó varázsolta el a sepsiszentgyörgyi hallgatóságot, most a kiadó két “alapembere” mutatja be újdonságaikat.

 

Szávai Ilona, aki a Székely Mikó Kollégiumban végzett, most nem csak mint kiadóvezető, hanem mint AZ EGYKE című esszékötet szerzője is várja régi barátait és új ismerőseit.

 

Szávai Gézát valószínűleg be sem kell mutatni a helybeli közönségnek, hiszen többször volt „regényes estje” a városban.

 

Fontosabb regényei: Aletta bárkája; Székely Jeruzsálem. Esszéregény az identitásról (megjelent román és francia kiadásban is, előkészületben lengyel és német nyelven); Múlt évezred Marienbadban; Séta gramofonzenére; Oszlik a bál, Csodálatos országokba hoztalak, a hangoskönyvként is megjelent Kivégezzük nagyapádat, A lábnyomok, Harmincdekás Pistike színházi ruhája. (Bővebb információk a szerzőről, szemelvények a művekből itt olvashatók: www.szavaigeza.hu)

 

A kínálatban más szerzőktől a PONT Kiadónál megjelent könyvek is lesznek, mindegyik címből kedvezményesen lehet majd vásárolni.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.