Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Csodaváró a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban 2017. december 2., 9., 16. | Helyszín: Csernáton, Haszmann Pál Múzeum

 

A csernátoni Haszmann Pál Múzeumban, a hagyományokhoz híven, idén is családos programokkal készülnek az adventi szombatokra, amikor kicsik és nagyok együtt hangolódhatnak karácsonyra.

 

December 2-án, 15–17 óra között Ünnepvarró szombat lesz, amelyen a résztvevők karácsonyi díszeket szabhatnak, varrhatnak, bogozhatnak, barkácsolhatnak csuhé, toboz és egyéb természetes anyagok felhasználásával.


December 9-én, 15–17 óra között kerül sor az Angyalhangos szombatra, melyen adventi, karácsonyi énekeket tanulnak, énekelnek, és adventhez, karácsonyhoz kapcsolódó népszokásokról mesélnek, miközben apró ajándékokat készíthet mindenki a szeretteinek.


December 16-án, 10–14 óra között lesz a „legédesebb” foglalkozás, a Mézes szombat, amelyen a barkácsolás mellett mézeskalácsot díszíthetnek és kóstolhatnak az érdeklődők, forró tea kíséretében.


A szervezők nagy szeretettel hívnak, várnak mindenkit, a részvétel ingyenes!

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.