Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Titkos ablak – „Andrei Mureșanu” Színház bemutatója2017. december 22. | Helyszín: „Andrei Mureșanu” Színház

 

Az „Andrei Mureșanu” Színház társulata egy kortárs szöveg bemutatójával zárja a 2017-es esztendőt. A Stephen King novella alapján készült Titkos ablak (melynek sikeres filmváltozata is készült Johnny Depp főszereplésével) egy érzelmekkel és feszültségekkel telített előadás, ahogy ezt megszokhattuk a rendezőnőtől, Iris Spiridontól. 

 

 

A rendezőnő – a román színházi élet egy különleges hangja, horror és thriller jellegű előadások alkotója – Stephen King világába vezet. Az előadás elsősorban fiatal nézőinket célozza, reméljük, hogy az ehhez hasonló sikerszövegek színpadra állítása felébreszti bennük az olvasás iránti igényt.

 

A Titkos ablak kiindulópontja mikor egy híres író elveszti a kontrollt műve felett és a fikció elkezd behatolni a valóságba. A pszichológiai terror amely ebből a helyzetből születik nem áll meg, míg le nem hatol önmaga legmélyebb megéléseibe, hogy feltárja mi is késztette ennek a történetnek a megírására. Egy történet legfontosabb része, a befejezés, és ez tényleg nagyon érdekes. Stephen King bevonzza a nézőt zavaros és ugyanakkor izgalmas univerzumába, egy mágikus realizmusba, melyben nagyon figyelmesek kell lennünk, figyelnünk kell a részletekre, az elrejtett dolgokra, arra amit nem mondanak ki, a titkos puzzle-ra. Egy nagyon mély és igaz szerelem története, arról, hogyan látjuk a megtörtént eseményeket az emlékezés fátylán keresztül. Egy nagyon fontos üzenete az előadásnak: Fontoljátok jól meg kinek a lelkébe ültetitek el titkos kertjeiteket. (Iris Spiridon)

 

Az előadás elő-bemutatója 2017 december 21-én, a bemutatója december 22-én 19 órától lesz az „Andrei Mureșanu” Színház székhelyén, a Művész teremben.

 

Az előadásban Liviu Popa, Elena Popa és Ghighi Eftimie játszik. Az előadás díszlet- és jelmeztervezői: Bianca și Sabina Veșteman, a zenéjét Petru Damșa jegyzi.

 

Jegyek vásárolhatóak a Városi Kulturális Szervezőirodában, vagy online a www.biletmaster.ro honlapon. Egy jegy ára 15 lej.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.