Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2016. augusztus 25. | Felhívás

Hargita és Kovászna Megye Tanácsa, marosszéki önkormányzatokkal összefogva, kulturális intézményei közreműködésével, kulturális és civil szervezetekkel közösen, október 12–23. között szervezi meg a VII. Székelyföld Napokat. A rendezvénysorozat részeként harmadszorra tartják meg a Székelyföldi Dokumentumfilm Szemlét. A szemle több helyszínen zajlik a fent jelzett időszakban, városokban és falvakon egyaránt, lehetőség szerint közönségtalálkozókkal, beszélgetésekkel kiegészítve.

A Székelyföldi Dokumentumfilm Szemlére olyan alkotásokkal lehet benevezni, amelyek a rendszerváltás után keletkeztek és székelyföldi témákat dolgoznak fel. Egy alkotó legtöbb 2 filmmel nevezhet be.

További felvilágosítás Szabó Károlytól kapható, e-mail: . Jelentkezési határidő 2016. szeptember 18. A nevezési adatlap a www.kultkov.ro honlapról tölthető le, vagy igényelhető az e-mail címről.

A rendezvény főszervezője a Kovászna Megyei Művelődési Központ, Kovászna Megye Tanácsa, társszervező a Bibliofil Alapítvány M.E., a Hargita Megyei Kulturális Központ, Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont és a Kájoni János Megyei Könyvtár.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.