Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Fehér Ferenc Imágó című produkciója Sepsiszentgyörgyön / Fotó: Simon2018. február 11.  | Helyszín: Háromszék Táncstúdió

 

Február 11-én, vasárnap 19 órától Fehér Ferenc legújabb produkciója, az Imágó lesz látható a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban. Jegyek már kaphatók a www.biletmaster.ro oldalon.

Fehér Ferenc neve nem ismeretlen a sepsiszentgyörgyi közönség számára, hiszen a budapesti koreográfus, táncművész 2013 óta rendszeresen rendez és vendégjátszik a városban, legutóbb a FLOW2 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztiválon lépett színpadra The Station c. előadásával. Az M Studióval öt éve dolgozik együtt, rendezésében olyan sikeres előadások születtek az évek során mint a Kampf, a Személyazonosság, A Jó, a Rossz és a K**va Anyád, illetve a hamarosan bemutatásra kerülő Lift c. előadás koreográfiáját is ő jegyzi.

 

Megszületni, megküzdeni, emberré válni?

Február 11-én legújabb szóló produkcióját hozza el a sepsiszentgyörgyi közönségnek, Imago címmel. Az előadás középpontjában a biológiából ismert átváltozási folyamat áll, a rovarok utolsó fejlődési fázisa, a bábból való kibújás utáni szakasz, a teljes átalakulás. A produkció 2017-ben a XIX. Veszprémi Országos Kortárs Összművészeti Találkozón alkotói és előadói különdíjat nyert el.

 

Produkciós partner: Katlan Csoport
Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány, Katlan Csoport.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.