Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEKA Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - meghirdeti az Év Civil Szervezete díjat, amellyel a 2017-es év legsikeresebb civil programját bonyolító szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka széleskörű társadalmi elismerése és népszerűsítése. A díj átadására ünnepélyes keretek között kerül sor 2018. március 21-én, a benevezett programok bemutatásával.

 

A díjazott szervezet egy oklevelet és egy 1.000 lejes utalványt kap, amelyet a nyertes szervezet fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra használhat fel. Ugyanakkor egy évig a CIVEK honlapján megjelenik a szervezet logója.

 

Korábbi nyertesek:
- Háromszéki Közösségi Alapítvány, Sepsiszentgyörgy – 2013
- Erdélyi Magyar Ifjak Egyesülete, Kézdivásárhelyi tagozat – 2014
- Bolyongó Egyesület, Sepsiszentgyörgy – 2015
- Zöld Nap Egyesület, Kézdivásárhely– 2016
- Romániai Magyar Néptánc Egyesület, Sepsiszentgyörgy - 2017

 

Háromszéki civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is. A jelöléshez-pályázáshoz egy kitöltött formanyomtatvány szükséges és amelyet legkésőbb 2018. március 5.-ig kell elküldeni a címre, témaként megjelölve: Év Civil Szervezet Díjra jelölés_Jelölt Szervezet Neve.

 

Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi, eredményhirdetés: március 16.-án, elsősorban a honlapon jelenik meg a nyertes megnevezése.

 

CIVEK hírszolgálat

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.