Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Kovászna Megyei Művelődési Központ  – logóA Kovászna Megyei Művelődési Központ és a lendvai Magyar Nemzeti Művelődési Intézet nyílt pályázatot hirdet muravidéki és háromszéki fényképészeknek, illetve amatőr fotósoknak. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott Művészeti Karaván  – Muravidék és Háromszék a fotóművészet tükrében című nyertes pályázatának köszönhetően jött létre ez a kezdeményezés. Célja a két régió fotóművészeinek megszólításán túl a partner régióban való bemutatkozás lehetőségének biztosítása is.

 

A pályázók feladata, hogy művészi értékű fényképek által érzékeltessék a régiókban fellelhető értékek sajátosságait, különlegességeit. Ez által létrehozva egy reprezentatív, maradandó kiállítási anyagot, amely a pályázati idő lejárta után is továbbviheti a régiók értékeinek és fotóművészeinek jó hírét.


Az alkotásokat 2018. március 2-a, éjfélig küldhetik be az e-mail címre, az érvényes pályázáshoz a nevezési űrlap kitöltése is szükséges. Egy pályázó kategóriánként legtöbb három fényképet versenyeztethet, mindez semmiféle nevezési díjat nem von maga után. A zsűri a beérkezett alkotásokból huszonötöt fog kiválasztani, amelyek bekerülnek mindkét régió kiállítási anyagába, továbbá minden beválogatott mű után az alkotókat 4000 forinttal díjazzák.


A pályázati felhívás és a nevezési űrlap megtalálható a Kovászna Megyei Művelődési Központ honlapján (http://www.kultkov.ro), illetve Facebook oldalán (https://www.facebook.com/kultkov.ro/).

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.