Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

B. Tóth Klára: Pecséthordozók – Könyvbemutató Sepsiszentgyörgyön2018. február 24. | Helyszín: Bod Péter Megyei Könyvtár

 

B. Tóth Klára budapesti képzőművész, költő és író Pecséthordozók című esszékötetének bemutatójára kerül sor, a Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület szervezésében, szombaton, 2018. február 24-én, 11 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében. Közreműködik Gyenge Tímea, a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozatos végzős diákja.

 

A szerző így vall könyvéről:

„Festő-restaurátorként, pedagógusként, képzőművészként és költőként több nézőpontból kiindulva dolgoztam fel tapasztalataimat, de a legfontosabb indíték a könyv megírásánál az volt, hogy olyan emberi és művészi példákat állítsak az olvasók elé, akik őszintén keresték a kapcsolatot Istennel, akiknek az életében Jézus Krisztus keresztáldozatával megnyitotta a földi életen túlmutató távlatot.”

 

B. Tóth Klára 1955-ben született Budapesten. 1982-ben diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetemfestő–restaurátor szakán. Restaurátor, képzőművész, pedagógus és költő, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Írószövetség tagja. Bibliai kiadványok, bibliai társasjátékok és gyerekfoglalkoztató könyvek szerzője.

 

Legutóbbi kötetei: Föld rácsain (versek, 2014), Pecséthordozók (esszék, 2016).

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.