Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Hatodik Nagy Műveltségi Vetélkedő - felhívás2018-ban hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Nagy Műveltségi Vetélkedő a Turulmadár Ifjúsági Iroda szervezésében. A vetélkedő célja a fiatalok tudásának, műveltségének megmérettetése. Az előző évekhez hasonlóan, idén is 3 fős, középiskolás csapatok jelentkezését várjuk. A csapatoknak a következő versenyszámokban kell összemérniük tudásukat, kreativitásukat.

 

Jelentkezni info [KUKAC] turuliroda [PONT] ro email címen lehet, ahová a következő adatokat kell beküldeni: csapattagok neve, csapatnév, csapatvezető telefonszáma, e-mail címe, iskola, osztály, helység.

 

Jelentkezési határidő: március 16.

Rendezvény időpontja: 2018. március 24. – 10:00 óra, Székely Mikó Kollégium Konferenciaterme

Partner: Székely Mikó Kollégium

 

A versenyt a Turulmadár Ifjúsági Iroda fiatal önkéntesei szervezik, akik a DOFE program kapcsán az irodánál vállaltak önkéntes feladatokat. A Nagy Műveltségi Vetélkedő, olyan rendezvény, melyet középiskolások szerveznek saját korosztályuknak, ezzel is előbbre segítve a kortársak közti párbeszédet. A fiatalok félév alatt sajátították el a rendezvényszervezés alapjait és a rendezvény megszervezése a munkájuk gyümölcse.

 

Versenyszámok, leírások, további tudnivalók a www.turuliroda.ro honlapon

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.