Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Átadták az  Év Civil Szervezete díjat A Civilek Háromszékért Szövetség díjazta a tavalyi legsikeresebb háromszéki civil programot. Az Év Civil Szervezete díjat 2018. március 21-én adták át, az esemény színhelye a Zamat kávézó volt.

 

Az első helyen azonos pontértékkel a kézdivásárhelyi Pro Schola Egyesület és a Háromszéki Közösségi Alapítvány végzett, az Örökségünk mozgalom valamint a Mi vagyunk! közösségi kampány programokkal, így mindkét szervezet egy szép oklevélben, és egyenként 500 lej értékű nyomtatási utalványban – a T3 nyomda ajándéka – részesült, valamint egy éven át a szervezeti logók megjelennek a CIVEK honlap főoldalán. A Zöld Nap Egyesület mindkét programban partner volt, így őt is illesse elismerés!

A díjátadó eseményen elhangzott, hogy még mindig várat magára a városi és megyei szintű hivatalos elismerés, ehhez azonban elsősorban mi magunk kell értékeljük a saját és mások munkáját. Ennek egyik megnyilvánulása a díj, amit a CIVEK kezel.

Javaslat fogalmazódott meg egy önkéntesi munkát elismerő díj létrehozására, így a CIVEK jövőben az Év Civill Szervezete mellett, Év Önkéntese díjat is fog adományozni, az önkéntesi munka minőségének a kifejezésére. Ennek részleteit közösen egyeztetve kidolgozzuk, egyelőre abban állapodtunk meg, hogy a díjat három fokozatban adjuk: bronz, ezüst és arany.

 

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.