Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Civil Licit Kézdivásárhelyen125 adományozó résztvevője volt a Civil Licitnek, amelyet 2017 március 26-án szervezett  meg a Háromszéki Közösségi Alapítvány a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal közösen Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Házban.

 


A program gördülékenyen zajlott, magas színvonalon a jó szervezésnek és a helyiek lelkesedésének köszönhetően.

 

Így az eredmények sem maradtak el: 28 300 lejre történt felajánlás összesen, jóval meghaladva a 3000 lejes célösszeget, projektenként:

-TéralkotásCsomóPont Egyesület, Kézdivásárhely –  8750 lej, főtámogató a Nexxon és Zarah Moden
-Nemzetközi Kerámia TáborKreaKids Stúdió, Kézdivásárhely – 10050 lej, főtámogatók az Elen Instal és Zarah Moden
- Véd-jegyPro Pectus Egyesület, Kézdivásárhely – 9500 lej, főtámogato a Nexxon Kft.

 

Nagyon sok volt az egyéni felajánlás, 50, 100 lejesek, de volt 500 lejes egyéni támogatás is projektenként, amely összességében 13100 lejt eredményezett, mig a 13 cég és egyesület által felkínált támogatás értéke 15 200 lej volt.

 

A legnagyobb összeggel támogatók voltak: Nexxon kft. - 4000 lej, Zarah Moden - 4000 lej, Elen Instal kft - 2000 lej, Agrowest BMB kft. - 1600 lej, Székely Zsolt - 1100 lej, Biofarm kft - 1000 lej.

 

A 21 beérkezett projekt közül, még négy részesült különdíjban, így a Wegener Pro Sanitate Alapítvány egyenként kétezer lejjel támogatja a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet (KVISZ) Fényfesztivál nevű projektjét, valamint a Céhmesterek Unokái Kulturális Egyesületet az Ifjúsági Fúvószenekar alapítása 25. évfordulójának megünneplésére. A HKA a Perkő Néptáncegyüttest részesítette kétezer lejes különdíjban, míg a kézdivásárhelyi Rotary Klub a Hamuvirág Néptáncegyüttes jogi képviselőjét, az Esztelnekért Egyesületet díjazta 1400 lejjel a székelység kultúrájának megőrzéséért folytatott tevékenységéért.


(HKA hírszolgálat)

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.