Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Karafiáth Orsolya Fúj című előadása a Tein Teaházban2018. április 13. | Helyszín: Tein Teaház

 

2018. április 13-án, pénteken 19 órától a Tein Teaház ad otthont Karafiáth Orsolya új regényéhez alkotott Fúj című előadásának.

 


Karafiáth Orsolya sokunk számára, a formabontó, néha rebellis, meg- és kimondó, tabukat feszegető, a könnyű regényektől eltérő írások alapján beazonosítható kortárs írónő, akinek 2017 őszén jelent meg negyedik regénye Szirén címmel. Karafiáth könyvében az alkoholról, a szer függéséről ír, melynek főszereplője Anna, egy tehetséges kislány, aki terhelt családi körülményekben nő fel. A könyv feltár egy három generációs történetet, amelyben láthatjuk, hogy a nők hogyan cipelik nemzedékeken át a terheket szorongásokat és függőségeket.

Ehhez a regényhez készült a Fúj című előadás, amely nagy sikernek örvendett tavaly októberben a Margó Kortárs Irodalmi Fesztiválon Budapesten.


Kisebb zenei kísérettel működik közre a Four Bones Quartet, akik Kovács Tamás „Tobzi” ütőhangszeressel egészültek ki ez alkalomból is. A Szirénhez készült egy fotósorozat, ahol életre kelnek a könyv szereplői, melyek Karafiáth személyében öltenek alakot. Az előadás ideje alatt elhangzanak versek, regény részletek, a négy harsonás mellett elmaradhatatlan lesz a vetítés.

Szervező: Balassi Intézet, Magyarország Kulturális Központjának sepsiszentgyörgyi irodája és Kovászna Megye Tanácsa. Belépés díjtalan!

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.