Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Művészeti Karaván – Muravidék és Háromszék a fotóművészet tükrében 2018. április 27. | Helyszín: Székely Nemzeti Múzeum kertje

 

A Muravidék és Háromszék a fotóművészet tükrében című kiállítás megnyitójára április 27-én, 18 óra 30 perctől kerül sor a Székely Nemzeti Múzeum kertjében. A tárlatot megnyitja Kepe Kocon Lili a lendvai Magyar Nemzeti Művelődési Intézet igazgatója és Imreh István a Kovászna Megyei Művelődési Központ igazgatója.

 

 

A Kovászna Megyei Művelődési Központ és a lendvai Magyar Nemzeti Művelődési Intézet MŰVÉSZETI KARAVÁN – Muravidék és Háromszék a fotóművészet tükrében című kiállítása az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyertes pályázatának köszönhetően jött létre. Megszólítva a két, egymással viszonylag keveset érintkező és egymásról keveset tudó régiók fotóművészeit, arra kérve őket, hogy művészi értékű fotók által érzékeltessék a saját tájegységükben fellelhető értékek egyediségét, sajátosságát és különlegességét. Ez által létrehozva egy reprezentatív, maradandó kiállítási anyagot, amely a pályázati idő lejárta után is továbbviszi a régiók értékeinek és fotóművészeinek jó hírét.


A térségenként 25–25 értéket bemutató képanyag a Kovászna Megyei és a Muravidéki Értéktárak részét képező, vagy várományos értékeiből állt össze.


0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.