Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

she she popMindössze négy nap van hátra a REFLEX4 Nemzetközi Színházi Fesztivál elindulásáig, ezért április 30-án és május 1-én is lehet jegyeket váltani személyesen a Központi Jegyirodában és online a www.biletmaster.ro weboldalon.

 


A REFLEX4 keretén belül lejátszásra kerülő előadásokra a belépőjegyek nagy része elfogyott, viszont a spanyol Juan Manuel Fernández Montoya, „Farruquito” Improvisao című előadására, a németországi TAVASZI ÁLDOZAT bemutatja a She She Pop és édesanyáik című performansz-előadásra, a lengyel Song of the Goat színház Songs of Lear című drámai eseményére, a Kolozsvári Állami Magyar Színház Rosmersholm-jára, illetve a Piatra Neamț-i Tineretului Színház Wolfgang című Radu Afrim-rendezésére még lehet jegyeket váltani. A helyi színházak előadásai közül az Alice-re (Tamási Áron Színház) és a Lift-re (M Studio) vannak még szabad helyek.


A Kolozsvári Állami Magyar Színház Rosmersholm című előadása külső helyszínen, a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házában kerül lejátszásra. A sepsiszentgyörgyi nézőközönségünk számára autóbuszokat szervezünk Csíkszeredába, melyekre május 3-ig lehet iratkozni Barti Annamáriánál a Központi Jegyirodában, illetve a 0728083336-os telefonszámon.


A Központi Jegyiroda nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között, míg pénteken 10-14 óra között.


Bővebb információk a fesztivál programjáról és az előadásokról a www.reflexfest.ro honlapon találhatóak.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.