Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Háromszéki Közösségi Alapítvány2018. május 30-án döntött a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma a közösségi kártya alapba 2018 január-április folyamán gyűlt összegek felhasználásáról.

 

Összesen 17 800 lejről döntött, a következőképpen: 5 800 lejjel támogatja a tehetséges gyermekeket ösztöndíjak formájában, 1 000 lejjel jutalmazza a hűséges kártyafelhasználót - a szerencsés nyertest élő adásban sorsoljuk ki a Sepsi rádió műsorában júniusban. Közösségi programok szervezésére 4 000 lejt fordít, és további 4 000 lejjel támogat civil programokat: a Perkő táncegyüttes szakmai fejlesztését 2 000 lejjel, 500 lejjel a kézdivásárhelyi nyugdíjasok kórustalálkozóját, valamint 1 500 lejjel a Nőileg magazin Mutass jó példát! közösségi programját.

 

A közösségi káryaprogramban fontos szerepet vállaló kasszánál dolgozókat az alapítvány megajándékozza, erre a célra egy 3 000 lejes alapot határozott meg. A jutalmazás módját és részleteit a partnerüzletek vezetőivel egyeztetve, közös megállapodással határozza meg.

 

Az alapítvány gyűjtési kampányt szervez a Nem térkép e táj programalap javára. Az őszi iskolai kirándulásokra nagyon nagy az érdeklődés, de a jelenlegi keret (30 000 lej) csak a kérések felét tudja teljesíteni. A gyűjtés célja, hogy növeljük a programalapot, hogy minél több gyermek vehessen részt ingyenes helyismereti osztálykirándulásokon. A Bertis üzletekbe és a Hpress újságos standoknál elhelyezett gyűjtődobozokba lehet a pénzadományokat elhelyezni. A gyűjtés ez év szeptemberéig tart, a kirándulásokat szeptember közepén hirdetjük meg.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.