Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Lehet jelentkezni az Osonó Nemzetközi DrámatáborábaA társulat augusztus 10. és 15. között szervezi meg az immár hagyományossá vált Nemzetközi Drámatábort, amelybe 14 év fölötti fiatalokat vár egy szakmai, illetve egy személyiségfejlesztő- önismereti csoportba. A helyszín egy Sepsiszentgyörgy-környéki falu lesz. A tábor résztvevőinek mindössze az utazásukat, illetve egy 30 lejes (megközelítőleg 7 euró) szervezési költséget kell fedezniük. Az étkezés tarisznyából történik.

 

A színház-szakmai csoportot Mucha Oszkár, az Osonó Színházműhely színésze, valamint a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozatának színészmesterség tanára vezeti, míg a személyiségfejlesztő- önismereti csoport tagjai az Osonó társulatvezető-rendezőjével, Fazakas Misi színész-drámatanárral dolgoznak. A napi program hangsúlyos részét a műhelyfoglalkozások alkotják, amelyek közül két gyakorlati (délelőtt, délután) és egy elméleti (esti beszélgetések, vetítések) jellegű. A nap közös reggeli tornával és napindítóval kezdődik, az étkezések szintén közösen zajlanak. A tábor egy intenzív együttlét, egész napot kitöltő foglalkozásokkal és hét óra alvással.

 

A helyek korlátozott száma miatt szükséges egy jelentkezési lap kitöltése és elküldése július 25-ig, a címre. A jelentkezési lap a társulat honlapjának (osono.ro) Letölthető anyagok menüpontjában található: https://www.osono.ro/letoeltheto-anyagok . A táborban kizárólag azok a jelentkezők vehetnek részt, akik a tábor teljes ideje alatt részt tudnak venni a foglalkozásokon.

 

Az Erdély TV-nek a 2014-es táborról készített összeállítását ITT lehet megtekinteni:

 

A 2016-ban megtartott tábor résztvevőivel készült pár perces interjúsorozata ITT tekinthető meg:

 

 

 

 

 

A 2012-ben megtartott tábor 11 perces videó-összefoglalója ITT tekinthető meg:

 

A 2011-ben megtartott tábor 3 perces videó-összefoglalója ITT tekinthető meg:

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.