Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tamási Áron Színház: Chioggiai csetepaté | fotó Barabás ZSolt2018. szeptember 20-án kiosztják a budapesti Színikritikusok Díját, amelyet a Színházi Kritikusok Céhe 1979 óta adományoz az előző évad legjobbjainak. Idén a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház két produkcióval több kategóriában is szerepel a jelöltek között.

A hagyománynak megfelelően a díjkiosztó ünnepségre nem díjazottakat, hanem várományosokat hívnak, így egyelőre még meglepetés a nyertesek listája. A legjobb zenés/szórakoztató előadás kategóriájában a Sardar Tagirovsky-rendezte Chioggiai csetepaté esélyes, a legjobb jelmeznek Kiss Zsuzsanna Alice-ben látható jelmezeit, a legjobb színházi zenének a sZempöl Offchestra Alice-ben hallható zenéjét, a legígéretesebb pályakezdőnek pedig Korodi Jankát jelölte a huszonnégy színikritikusból álló zsűri. A díjátadóra 2018. szeptember 20-án 20 órától kerül sor a Budapest Bábszínházban.


2016-ban a Tamási Áron Színház Úrhatnám polgár című előadásának a Bajkó Blanka Alíz által tervezett jelmezei nyerték a Színikritikusok Díjának a legjobb jelmez kategóriáját.

Fotó Barabás ZSolt

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.