Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/blogs/2018/Rendezvenyek/HaszmannPal/burrogtato-Haszmann-Pal-Muzeum-2018.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/blogs/2018/Rendezvenyek/HaszmannPal/burrogtato-Haszmann-Pal-Muzeum-2018.jpg'

Csernátoni Burrogtató  - Haszmann Pál Múzeum 20182018. szeptember 15. | Helyszín: Haszmann Pál Múzeum, Csernáton

Idén szeptember 15-én kerül sor a hatodik CseRnátoni BuRRogtatóra, a Haszmann Pál Múzeum gépésztalálkozójára, magyarországi és hazai gépész szakemberek közreműködésével.

A rendezvény keretében nyitja meg Vargha Mihály, a Székely Nemzeti Múzeum igazgatója a 45 éves csernátoni múzeum intézménytörténeti kiállítását, ugyanakkor a szakmai programok mellett a szervezők az egész család számára biztosítanak elfoglaltságot, naphosszat tartó, gazdag és változatos programot kínálva az érdeklődőknek.

Csernátoni Burrogtató - 2017 | fotó Toró Attila14 órakor vonulnak fel a veterán traktorok Csernáton központjában, majd 16 órától a múzeumkertben néptánccal, reneszánsz villámcsődülettel, katonanótákkal, megzenésített versekkel szórakoztatják a közönséget. A legkisebbek sem fognak unatkozni, lesznek népi gyermekjátékok, kézműves műhelyek, jelen lesz a Székelyföldi Legendárium csapata is.

A nap során cséplésbemutatót is láthatnak mindazok, akik ellátogatnak a rendezvényre. 19 órától tombolahúzásra kerül sor, ahol sok-sok értékes nyeremény talál majd gazdára a múzeum támogatóinak jóvoltából. Az est JUST-koncerttel zárul.

Fotóriport a 2017-es Csernátoni Burrogtatóról.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.