Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Díjugrató verseny Benedekmezőn2018. szeptember 23. | Helyszín: Benedekmező

2018. szeptember 23-án, vasárnap 10 órai kezdettel Benedek-mezőn zajlik a Székelyföldi Régió Bajnokság ötödik fordulója, amely egyben döntő is. A díjugrató versenyre az esemény szervezőjénél, a Vadon Lovas Klubnál lehet jelentkezni szeptember 21-ig.

A versenyzők öt kategóriában mérhetik össze tudásukat, a 10 év alattiak és a kezdők ügyességi versenyen, illetve a tapasztaltabb lovasok a díjugratásban 70-80 cm-es, 90-100 cm-es és 100-110 cm-es kategóriákban.
A verseny Kovászna, Maros és Hargita megyei lovardák összefogásának eredménye, a korábbi fordulók Gyergyóremetén, Székelyudvarhelyen, Kurtapatakon és Sepsikőröspatakon zajlottak.
Az öt kategóriában több, mint 60 versenyző méri össze tudását, a fordulók során kategóriánként legtöbb pontot összegyűjtő lovas nyeri a Székelyföldi Régió Bajnoságot. A díjugrató versenyre a Vadon Lovas Klubnál lehet jelentkezni szeptember 21-ig a 0731329227–es telefonszámon.
Az esemény szervezője, a Vadon Lovas Klub szeretettel várja az érdeklődőket a versenyre, melyre a belépés díjtalan.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.