Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Székelyföldi Tehetségsegítő TanácsAz Emberi Erőforrás Támogatáskezelő megbízásából a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács nyílt pályázatot hirdet a romániai magyar nyelvű közoktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű tanulók támogatására.

A pályázat célja:
Pénzügyi segítségnyújtás a romániai magyar nyelvű közoktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, VI–XII. osztályos, szociálisan hátrányos helyzetű tanulók számára annak érdekében, hogy a támogatás révén zavartalanabbul tudják folytatni tanulmányaikat.

Pályázók köre:
A pályázatot a romániai magyar nyelvű közoktatásban résztvevő, VI–XII. évfolyamon tanuló kiemelkedően tehetséges és szociálisan hátrányos helyzetű tanuló mint magánszemély adhatja be, ösztöndíj-támogatás céljából.

A pályázaton igényelhető ösztöndíj mértéke és formája:
A tanulók által ösztöndíjként elnyerhető támogatás 100.000-Ft-nak megfelelő Lej/fő a 2018/2019-es tanévre. A vissza nem térítendő támogatás folyósítása egyszeri banki átutalással történik. A pályázónak vállalnia kell, hogy pozitív döntés esetén, amennyiben nem rendelkezik bankszámlával, a saját vagy a szülő/gyám nevére szóló bankszámlát nyit, amelyre az ösztöndíj átutalásra kerül.

Támogatási időszak:
Jelen pályázat keretében az ösztöndíj a 2018/2019-es tanévre vonatkozik. A támogatás folyósításának várható időpontja: 2019. március.

A pályázat benyújtásának határideje:
2018. október 12. (postabélyegző dátuma). A határidőn túl érkezett pályázat érdemi bírálat nélkül elutasításra kerül.

A pályázati űrlap valamint a részletes pályázati kiírás megtalálható a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács honlapján.

emet logo

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.