Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Berde Mózsa kör - Turulmadár Ifjúsági IrodaIndul a Berde Mózsa kör, hetedik tanéve, amelyre várják az I-IV. osztályos gyermekek jelentkezését. A program, olyan gyermekek számára biztosít fejlődési és tanulási lehetőséget, akik szerény anyagi körülmények között élnek, nagycsaládból származnak vagy egyéb társadalmi problémával küzdenek.

A kör célja a csonka családok, árvák, nehéz körülmények között élő gyerekek lelki örökbefogadása, készségeinek fejlesztése családias környezetben.

Az iroda által nyújtott tevékenységek a következők: kézimunka foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban résztvevő gyerekek tanulmányi kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek. A kör segíti a gyerekeket a tanulásban, fejleszti készségeiket, bekapcsolja őket a közösségi életbe, pozitív élményeket és hasznos elfoglaltságot nyújt számukra.

A kör tevékenységeire heti egy alkalommal, pénteken délután, 16-18 óra között kerül sor, új helyszínen: Consic épület (Tervezőintézet), 4. emelet.

Érdeklődni és jelentkezni a turuloffice [KUKAC] gmail [PONT] com drótpostacímen, vagy a 0742148702 illetve 0748460131 telefonszámokon lehet.

Jelentkezési határidő: 2018. október 10.

A kör foglalkozásai mindenki számára ingyenesek, a kellékeket az Iroda biztosítja.

Jelentkezés módja: A jelentkezéshez a következő adatokra van szűkség: gyerek neve és életkora, szülő neve és elérhetősége, valamint lakcím megadása. A felsorolt adatokat a turuloffice [KUKAC] gmail [PONT] com drótpostacímre várjuk a megadott határidőig vagy a Lábas ház 8-as terembe (naponta 8-16 óra közt, 08-as kapucsengő!). A jelentkezőkkel, az iroda munkatársai felveszik a kapcsolatot.

A foglalkozások kezdő időpontja: október 12.

A Berde Mózsa Kör, a Turulmadár Ifjúsági Iroda hetedik éve működő programja, amely fejlődést, játékos foglalkozást biztosít a programban résztvevő gyermekek számára.

A helyek száma korlátozott!

Támogatók: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., Román Kulturális Alap, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, NASA Prod Kft.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.