Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

sznt.orgA Székely Nemzeti Tanács új honlapját ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe. Ezentúl a közképviseleti testület híreit, dokumentumait, kiadványait, Székelyföld bemutatását, a rólunk és általunk szervezett események visszhangját mind megtalálja a www.sznt.org címen.

Az új honlapon az elmúlt másfél évtized autonómiaküzdelmének minden eseménye, rendezvénye, az ezekről készült beszámolók és értékelések, a tevékenység kapcsán megalkotott és elfogadott dokumentumok, film- és fényképfelvételek a Székely Nemzeti Tanács megalakulásától napjainkig elérhetőek. Ugyanakkor a honlapon minden érdeklődő három nyelven találja meg a legfrissebb információkat.

Arra törekszünk, hogy a modern kommunikációs eszközöket is igénybe véve minél több embert vonjunk be Székelyföldön, Erdélyben, a Kárpát-medencében és az egész világon az autonómiamozgalomba.

 

A Székely Nemzeti Tanács Sajtószolgálata
Sepsiszentgyörgy, 2018. október 31.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.