Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Nemes Nagy Ágnes-előadóest – P. Magyarosi Imola egyéni előadása2018. november 4., november 24. | Helyszín: MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér

P. Magyarosi Imola Kettős világban című egyéni előadását e hónapban két alkalommal, november 4-én és 24-én 19 órától tekinthetik meg a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben.

 

 

Fotó Barabás Zsolt

P. Magyarosi Imola Kettős világban című egyéni előadása Nemes Nagy Ágnes verses és prózai szövegei mentén járja körül a költő alkotói világát és életútját. P. Magyarosi Imola első egyéni előadásába nemcsak a költő ünnepelt verseit, hanem kevésbé ismert szövegeit is beleszövi. Nemes Nagy Ágnes szövegei sokszor okoznak fejtörést az értelmező olvasónak. Az előadás célja nem a versértelmezés, hanem az értelmező vágy, a gyermeki kíváncsiság felkeltése. Az előadás egyszerre találkozás a szöveggel és Nemes Nagy Ágnes személyével.


Jegyek kaphatók a Központi Jegyirodában, illetve a www.biletmaster.ro weboldalon.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.