Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tari Annamaria Sepsiszentgyorgy 20182018. november 17. |  Helyszín: Székely Mikó Kollégium Konferenciaterme

A ‘90-es évek médiacsatornáiból jól ismert pszichológus, Tari Annamária november 17-én, 18 órától a Székely Mikó Kollégium Konferenciatermében, gyerekekről és fiatalokról szóló pszichológiai előadást tart Mindennapi életünk - Örömök és szorongás címmel.

Tari Annamária diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógia és Pszichológia karán szerezte. Pályáját a nehezen kezelhető gyerekekkel kezdte, a nevelőintézetekből kikerült fiatalok utógondozásával folytatta, majd Kőbányán öt évig volt a fiatalkorú bűnelkövetők hivatalos pártfogó-felügyelője. Ezt követően szakpszichológusi diplomát szerzett, a kórházi gyakorlat mellett pszichoterapeuta és pszichoanalítikus lett.

Első könyve 2003-ban jelent meg Az intim szféra címmel, amelyet a televíziós szereplés alatt kapott levelek ihlettek. A szakemberek hiánypótló ismeretterjesztő, felvilágosító irodalmi alkotásnak vélték könyvét. Tari Annamária legfontosabb célja a pszichológiai ismereteinek és kultúrájának széleskörű terjesztése és fejlesztése.

 Az előadásra jegyeket a Kulturális Szervezőirodában lehet megvásárolni 15 lej értékben. Nyitvatartás hétköznapokon hétfőtől csütörtökig 9 és 15, pénteken 3 és 13 óra között.

 Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Selye János Pszichóklub

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.