Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2018. december 2. | Helyszín: a Cimborák Bábszínház stúdióterme

„Az Ég ölelkezett ím akkor a Földdel..." - bemutató a Cimborák Bábszínháznál!A Cimborák Bábszínház előadásának bemutatóját 2018. december 2-án, advent első vasárnapján 18 órától játsszák a bábszínház stúdiótermében.
Az előadás alkotói a betlehemes játékot minden 3 év fölötti nézőjüknek szeretettel ajánlják.

Játsszák: Lanstyák Ildikó, Vincze Tímea, Nagy Lázár József
Rendező: Nagy Lázár József
Báb- és díszlettervező: Simó Enikő
Énektanár: Simon Piroska
A báb- és kellék készítők: Zayzon Ádám és László Attila
Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd, Szanday Csongor

Az előadásra a jegyek előfoglalását a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várjuk. Helyszín: a Cimborák Bábszínház stúdióterme (Szabadság tér 1 szám). A helyek száma korlátozott. Jegyeket váltani az előadások előtt fél órával lehet a helyszínen. Egy jegy ára: 7 lej. További részletek a www.facebook.com/Cimborak oldalon olvashatók.

A betlehemes játékot szabad előadásként a további időpontokban játsszák: december 7, 9, 11, 16, 18, 20, 23 és 24-én.

„Az ég ölelkezett ím akkor a Földdel,
Az egy igaz Isten az emberiséggel.
Új hit, új reménység szállott a szívekbe,
Lelki békesség és áldás a szívekre.”


Az élet - már gyerekkortól - út Betlehem felé: egy pásztorút, egy háromkirály–járás, a boldogság keresése, a szeretet gyakorlása, hogy eljussunk a kis Jézus jászolához, akinek megpillantásakor újjászülethetünk. Út a betlehemi csillag fényében, út embertől emberig, lélektől lélekig. Vágyunk arra, hogy elérjünk a csillag fényéhez, a szeret melegéhez, a kis Jézushoz, a megváltáshoz, hogy véget érjen a háromkirályok és a pásztorok útja, hogy a csillag megálljon egy ház felett, ahová egy csendes éjen leszáll a menny angyala és elhozza a hírt: a Megváltó megszületett. Pásztorokként, háromkirályokként, Máriákként és Józsefekként mindannyian a csillag fénye felé igyekszünk, térben és időben egyaránt, hogy megtapasztalhassuk a kis Jézus születésének misztériumát, azt a pillanatot, amikor érezzük, hogy "Az Ég ölelkezett ím akkor a Földdel...".

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.