Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tamási Áron SzínházDecember 10-től, hétfőtől válthatók jegyek a LUCY STRATE avagy a Kilencek Tanácsa című szilveszteri színházi kalandra, amelyet Arisztophanész Lysistratéja alapján Bélai Marcel és Sardar Tagirovsky írt. A zenés komédia a mindenkori háború ellen szól.

A görög mitológiában a kilenc múzsa különböző képességekkel segíti a művészetet. Természetük békés, inspiráló. Kiegészítik egymást. A kilenc múzsa segítségével építi fel a rendező Arisztophanész Lysistrate című komédiáját, egy show-t tárva a közönség elé. A produkció célja megegyezik a darab szereplőinek fő céljával: megállítani a háborút – ha nem is a Peloponnészoszi nagy görög csatározást, de korunk harcait. Ez a show egy kegyes felszólítás a mindenkori háború ellen. Az eredeti darabban az athéni és a spártai nők megvonják a testi élvezeteket a férfiaktól, amíg azok békét nem hajlandók kötni. Feladatunk nekünk sem kevesebb: minden eszközzel elérni a vágyott békét és megállítani a világ harcait, társadalmi problémáit.

LUCY STRATE avagy a Kilencek Tanácsa -  Tamási Áron SzínházAz előadás az ismertebb és kevésbé ismert Beatles slágerek mentén fogja hirdetni a szabadságot, hogy egy valóban Boldog Új Évbe léphessünk be.

A szilveszteri kalandon való részvétel ára 60 lej, a produkció jellegéből fakadóan jegyek csak a Központi Jegyirodában vásárolhatók. Felhívjuk a nézőink figyelmét, hogy az előadásban a közönség szerepe rendhagyó, illetve a produkcióra csak meghatározott számú férfi és női jegy érhető el.

A szilveszteri előadást követően január 3-án 19 órától kerül sor az új előadás hivatalos bemutatójára, utána pedig január 4-én, 6-án és 12-én tűzi műsorára a színház az előadást. A jegyek ezekre az előadásokra is kizárólag a Központi Jegyirodában válthatók.

* * *

A szervezőiroda (jegypénztár) nyitvatartási rendje: Hétfőtől csütörtökig 9–16, pénteken 10–14 óra között, valamint előadásnapokon egy órával a kezdési időpont előtt.

RO–520003 Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér, 1.
Tel/Fax: 0267 351 886, Tel: 0267 312 104, 0728 083 336

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.