Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Lucy Strate - Tamási Áron SzínházEgy kalandokkal teli ünnepi komédiára várjuk „Athén” lakosságát. A Lucy Strate avagy a Kilencek Tanácsa című show egy emlékezés a hősnő – Lüszisztraté – képviselte eszményre.


Harmadik alkalommal búcsúztatjuk Sardar Tagirovsky produkciójával az óévet. 2015-ben Moliére Úrhatnám polgár című komédiáját, majd 2017-ben Carlo Goldoni mediterrán ízű Chioggiai csetepatéját vitte színre a Tamási Áron Színház társulatával. Az idei ünnepi előadás eltér a megszokott bohó szilveszteri hangnemtől. Az emelkedett hangulatú show Arisztophanész Lüszisztraté című komédiája mentén tesz kísérletet a mindenkori Háborúval való leszámolásra. A béke lehetőségét Beatles betétdalok hirdetik, amelyet a kilenc múzsa előadásában hallhat a közönség. Az előadás valóságában nem egy Lüszisztraté nevű főszereplő diktálja az események menetét, hanem a társulat női tagjai. Ma már nincs Lüszisztraté. Jelképe örök: a békére vágyóké.

A szilveszteri kalandon való részvétel ára 60 lej, a produkció jellegéből fakadóan jegyek csak a Központi Jegyirodában vásárolhatók. Az előadásban a közönség szerepe rendhagyó. Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a produkcióra csak meghatározott számú férfi és női jegy érhető el.

A szilveszteri előadást követően január 3-án 19 órától kerül sor az új előadás hivatalos bemutatójára, utána pedig január 4-én, 6-án és 11-én 19 órától tűzi műsorára a színház az előadást. A jegyek ezekre az előadásokra is kizárólag a Központi Jegyirodában válthatók. ( A Tamási Áron Színház közleménye)

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.