Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2019. január 23. | Helyszín: Tamási Áron Színház

Margaret Island szimfonikus koncert SepsiszentgyörgyönHangverseny Y és Z generációnak (és nem csak)
A Kónya Ádám Művelődési Ház egy igazán izgalmas és egyedülálló eseménnyel indítja a 2019-es évet. Január 23-án, 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében egy olyan produkcióra kerül sor, amely egyaránt szól a fesztiválzenét kedvelő fiataloknak és a szimfonikus hangzást előnyben részesítő idősebb korosztálynak is.

Erdélyben először, Sepsiszentgyörgyön egy fergeteges hangverseny keretében lépnek közösen színpadra a Margaret Island és a Heureka Pop Orchestra, akik együtt adják elő az alternatív-pop együttes áthangszerelt dalait.

A népszerű magyarországi zenekar dalaiban akusztikus és folk-popos hangzásvilágot elegyít népzenei elemekkel. A csapat a könnyed, pozitív és őszinte üzenetekkel teli zenéjüknek köszönhetően rövid idő alatt jelentős népszerűségre tett szert. Eső című daluk 2016-os megjelenését követően, az együttes hamar állandó színfoltjává vált a magyarországi és határontúli kluboknak, fesztiváloknak és rádiós toplistáknak. Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője azt vallja, hogy sikerük titka az élet igazságaiban, fájdalmaiban és örömeiben rejlik.

A Heureka Pop Orchestrával közös szimfonikus koncertjük során a korábbi, ismert dalokból és a legfrissebb, szeptemberben megjelent szerzeményekből kaphatunk egyedi, elgondolkodtató válogatást.

A hangversenyre a jegyek a Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér, 1-es szám) kaphatóak. A kedvezményes jegyek diákok és nyugdíjasok számára 25 lejbe, a teljes árú jegy pedig 50 lejbe kerül.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

 

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.