Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

M Studio - Danse NoirJanuárban három különböző előadással várja közönségét az M Studio Sepsiszentgyörgyön. Ez az év is számos utazást tartogat a társulat számára, ezidáig már 6 különböző országba kaptak meghívást.

 

 

 

M Studio - Lift - fotó Barabás ZsoltA társulat január 17-én, csütörtökön 19 órától a Lift – Boys will be boys c. díjnyertes előadását mutatja be a Háromszék Táncstúdióban. A produkció tavaly novemberben elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat Iránban, a Tabrizban megrendezett Alef Nemzetközi Színházi Fesztiválon. A Fehér Ferenc rendezésében készült előadással idénre ezidáig összesen 6 különböző országba kaptak meghívást, Nyugat-Európától a Közel-Keletig.

 

 

M Studio - Romeo&Julia -  fotó Henning JánosJanuárban újra műsorra tűzik az Uray Péter által rendezett Romeo&Julia c. előadást, a produkciót január 23-án, szerdán 19 órától játsszák Sepsiszentgyörgyön. A mozgásszínházi Shakespeare-adaptáció a társulat történetének egyik legsikeresebb előadása, 11 évvel ezelőtt, 2008-ban mutatták be, majd 2015-ben felújításra került, részben új szereposztással.

 

 

M Studio - Danse NoirJanuár 27-én megtekinhető lesz továbbá a Barta Dóra által rendezett Danse noir c. előadás is 19 órától a táncstúdióban. A táncszínházi előadás a film noir világából ihletődött, központi témája az európai kultúra történetét végigkísérő végzetes nőalak, az erotikus és érzéki női csábító erő, amely megfosztja az intellektuális férfit józan itélőképességétől és a végzet asszonyának karjaiba taszítja.

Az M Studio előadásaira érvényesek a Tamási Áron Színház bérletei, jegyek a Központi Jegyirodában (tel. 0267-312104) és a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.

Fotók: Barabás Zsolt, Henning János

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.