Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Hogyan fogyasztja a művet? Ungvári-Zrínyi Kata projektje a MAGMÁBANMi történik valójában a kiállítótérben? A befogadás során milyen eszközökkel közelítjük meg az alkotást?
Aktív műélvezeti eseményre hív minden művészetkedvelőt 2019. február 15-én, pénteken 19 órára a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér.

Hogyan fogyasztja a művet? (a műélvezeti tér találkozása :a gyűjteménnyel) Ungvári-Zrínyi Kata projektje.

„A látogatóknak lehetőségük nyílik különböző módokon eljátszani a befogadási folyamattal - s ezek közül mindegyik kísérlet, játékossága ellenére is elmélyítheti az élményt, támpontokat nyújtva a befogadáshoz.
Térjenek be a Magmába és járják körül a kérdést: Önök hogyan fogyasztják a művészetet? Rendeléseiket felvesszük, majd a választott verziókat a helyszínen ki is próbálhatják.
A projekt folyamatosan bővül: a műélvezeti tér kialakításakor a marosvásárhelyi K'Arte-ban megrendezett első felvonás résztvevői javaslatait is figyelembe vettük.”

 

 

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.