Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Élő világ - a TransNatura Természetfotó Klub kiállítása2019. február 28. | Helyszín: Helyszín: Bene-ház

2019. február 28-án, csütörtökön 18 órakor a Székelyföldi Vadászati Kiállítás előcsarnokában kerül sor a TransNatura Természetfotó Klub Élő világ című kiállításának megnyitójára.

 

Házigazda: Demeter János, a Vadon Egyesület ügyvezető igazgatója
A kiállítást megnyitja: Szebeni Zsuzsanna, a sepsiszentgyörgyi Balassi Intézet-Magyarország Kulturális Központjának vezetője

Helyszín: Székelyföldi Vadászati Kiállítás (Bene-ház), Sepsiszentgyörgy, Gróf Mikó Imre u. 11.
Szervező: Vadon Egyesület

A kiállítás 2019. február 28. és marcius 31. között keddtől szombatig, 10-17 óráig, vasárnap 10-14 óráig tekinthető meg.

A TransNatura Természetfotó Klub 2016 őszén, a Vadon Egyesület keretén belül jött létre azzal a céllal, hogy fogja össze, a térségben tevékenykedő természetfotósokat, és hogy a tagok munkáin keresztül minél szélesebb körben ismertesse a térségünk természeti értékeit. Kiemelt célunk, hogy a fotóink láttán minél többen kedvet kapjanak a természetjáráshoz, természetfotózáshoz, Székelyföld természeti értékeinek megismeréséhez.

A Fotóklub jelen pillanatban huszonhárom tagot számlál: Babos Attila, Berde Lajos, Bereczki Barna, Csata Zoltán, Csákány László József, Demeter János, Dóczé Kristóf-Márk, Gurka Tünde Éva, Horváth Attila, Péter Levente, Magdó István, Mihály Aba-Márk, Moldován Mihály, Moldován Zsolt, Sólyom Ernő, Szabó Szilárd, Szmolka István, Szmolka Péter, Sztojka Csaba, Toró Attila, Tóth Piró, Udvardi Jenő, Vargyasi Levente.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.