Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

artandtech pályázat - MAGMA Kortárs Művészeti KiállítótérA budapesti Pro Progressione kulturális szervezet és a Meetlab pályázatot hirdet a channeling » Art&Tech szakmai workshopra és előadás-sorozaton való részvételre fiatal, 14-36 év közötti alkotók részére. A channeling célja, hogy felkutassa és összehozza a technológiákat kreatívan használó alkotókat, és 5 szakmai workshop során körüljárja a kreatív ötletek lehetséges jövőképét, kapcsolatépítésen, tanácsadáson és kiállításokon keresztül becsatornázza az alkotókat az art&tech világ vérkeringésébe.

Határidő: 2019 » március » 14.» 23:59:59

Pályázati kiírás: https://channeling.meetlab.hu/

A jelentkező határon túli magyarok számára, sikeres jelentkezés esetén a szállás és az étkezés díját, az utazás költségeit egyaránt fedezik a szervezők.

A workshopokon létrejött alkotások bemutatójára 2019. júniusában kerül sor a sepsiszentgyörgyi MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben.
Igény esetén a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér vezetői segítséget nyújtanak a pályázati anyag összeállításában.

Elérhetőség:  a 0736 063 924-es telefonszámon vagy a magma [KUKAC] maybe [PONT] ro emil címen!
www.magmacm.ro

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.