Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

civek logo2019. március 20-án, szerdán 12 órakor kerül sor a Civilek Háromszékért Szövetség szervezésében a Civil LEG-ek, az Év Civil Szervezete és Év Önkéntese díjak átadására a Zamat Kávézóban (Sepsiszentgyörgy, Kőrösi Csoma Sándor u. 22.)

Az Év Civil Szervezete első díj értéke 1 000 lej, utalvány formájában, amit nyomdaköltségekre fordíthat a nyertes szervezet (támogató: T3 Nyomda, Sepsiszentgyörgy), a második díj 500 lej, támogató: MultiNr Nyomda, Sepsiszentgyörgy.

Díjazásra jelölt szervezetek: László Kálmán Gombászegyesület (Cortinarius kongresszus), Zöld Nap Egyesület (24 órás futás) Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete (Nagycsaládosok támogatása, a nagycsalád modell népszerűsítése).

Díjazásra jelölt önkéntesek: Deák Judit, Cseh Réka.

Első alkalommal díjazta az önkénteseket, ebben a kategóriában Deák Judit, időközben elhunyt kovásznai önkéntes kapta meg az Év önkéntese díjat az embertársaiért végzett önzetlen szolgálatáért. A díjat a lánya vette át Sepsiszentgyörgyön.

 A szervezeti kategóriában három szervezet kapta az Év civil szervezete díjat:
- a László Kálmán Gombászegyesület - Sepsiszentgyörgy, a Cortiranius nemzetközi kongresszus bonyolításáért Kovászna megyében
- a Zöld Nap Egyesület - Kézdivásárhely, a 24 órás futás mozgásnépszerűsítő programjáért valamint az egészséges életmódra nevelésben kifejtett gazdag tevékenységéért Felső-Háromszéken.
- a Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete - Kovászna, a sokgyermekes családok összefogása és megsegítése érdekében kifejtett, egész Székelyföldre kiterjedő gazdag tevékenységéért.

 

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.