Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Őrkő - takarítási akció a kőbányánál...A GAL Sepsi Egyesület és partnerszervezetei szemétgyűjtő akciósorozatot indítanak Sepsiszentgyörgy külterületein. A takarítás első, áprilisi felvonására - a WoodView Movement „Kőbánya Cleanup 1" civil kezdeményezés mögé állva - a néhai őrkői kőbánya és közvetlen környékén fog sor kerülni, április 12-13. között. Az akción részt vesznek az őrkői lakosok is és szeretettel várnak minden segíteni vágyó városlakót.

A két napos, áprilisi „Kőbánya Cleanup 1" szemétgyűjtési akció tervezett programja:

I. 2019.  április 12., péntek 14-19 óra között
-
Gyülekezési pont: Fehér Ház, Őrkő;
Telefonszolgálat: 0740 100 181 (pl. a később csatlakozók számára).

II. 2019. április 13.. szombat 9-19 óra között;
- Gyülekezési pont: Fehér Ház, Őrkő;
Telefonszolgálat: 0740 100 181 (pl. a később csatlakozók számára).

A szervezők kérései:
1. Öltözzetek az alkalomhoz illően (strapabíró ruházat és lábbeli);
2. Az újrahasznosítható hulladékot külön zsákokba fogjuk gyűjteni, szóval legyetek majd erre is figyelemmel;
3. Ha beígérted magad a rendezvényre a facebookon, megkérünk töltsd ki az alábbi regisztrációs doksit is (erre azért van szükségünk, hogy kb. be tudjuk lőni a kellékigényt).
http://tinyurl.com/y49teb4a

Amit a szervezők biztosítanak:
- 1. Kesztyű
- 2. Védőmaszk
- 3. Lapát
- 4. Szemétzsák

Ugyanakkor:
- 5. Szendvics (!!!)
- 6. Ivóvíz (viszont a környezetre való tekintettel, arra kérünk mindenkit, hogy hozzon magának ivóeszközt; igen, pl. kulacsot).

Az önkéntesek között fogjuk kisorsolni a Szimpla felajánlását: belépő a Mike Parker´s Trio Theory április 13-i (jazz)koncertjére!

A köztisztasági, szelektív (!!!) hulladékgyűjtési akciót havonta megismételjük, a helyi lakosság bevonásával, városunk más kritikus helyszínein is. A kipucolt övezeteket megfigyelés alá vonjuk, így mérve fel a közösségi munka hosszú távú eredményeit, illetve a további tennivalókat. A szemétgyűjtési akciósorozat szervezőcsapatának összetétele: WoodView Movement, Máltai Szeretszolgálat, Amenkha Egyesület, TEGA RT., Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, és a GAL Sepsi Egyesület. (közlemény)

 

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.