Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

01 Cleanup1 sepsiszentgyorgy 2019A GAL Sepsi Egyesület partnerségben a Máltai Szeretetszolgálattal, az Amenkha Egyesülettel, Sepsiszentgyörgy Önkormányzatával, a Tega Rt-vel és a Woodview Movement nevű civil kezdeményezéssel, április 12-13 között az őrkői kőbánya környékén szelektív hulladékgyűjtést szervezett. A „Cleanup 1" elnevezésű esemény derékhadát alkotó helybéliek, az őrkőieken túl a helyszínen több tucat önkéntes is bekapcsolódott a közmunkába.

A két napos takarítás során a helyiek és az önkéntesek több mint 16 köbméter szemetet gyűjtöttek össze a néhai kőbánya környékéről. A hulladékot a GAL Sepsi által felajánlott kesztyűkben a Tega Rt által biztosított gereblyékkel, lapátokkal zsákokba, majd tárolókba gyűjtötték össze. A GAL Sepsi közel 70 személyt regisztrált a két nap alatt a helyszínen, számukra meleg italt és ennivalót is biztosítottak.

A GAL Sepsi csapata.

(közlemény)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.